pyetje

pershendetje nese keni mundesi te me tregoni qka te perdori si ushqim per fidanet e specit , domates dhe trangujve ne kohen e pase mbirjes deri sa jane ende ne module ju deshiroje suksese

Nga: sabri kulta (Podujeve)
Telefon: tel
E-mail: sabrii_kulta@hotmail.com