Prodhimtaria organike

Pershndetje Jam e interesuar te filloje me kultivimin e perimeve organike ne serra solare. Nese do te kishit mundesi me me dhene informacione lidhur me vecorite e serrave solare si p.sh. si behet nxehja dhe ftohja, a e kan te integruar sistemin pike pike, cmimi i serrave si dhe ne cilin shtet mund te blihen. si edhe certifikimi a duhet te behet patjeter para se te filloje prodhimmi, apo mund te behet edhe pastaj. nese do te kishit mundur te me jepni ehde informata shtese per shoqatat qe e bejne certifikimin si dhe koston e tyre. cdo te mire dhe faleminderit paraprakisht

Nga: mirjeta ademi (Mitrovice)
Telefon: 049608067
E-mail: mirjetab.ademi@hotmail.com