Krasitja
Pershendetje,

I/e nderuar deshta te ju bej nje pyetje nese eshte e mundur te me pergjigjeni, se kur eshte koha me e mire per krasitjen dimrore te pemeve dhe se a duhet te lyhet trungi i pemes me gelqere.

Ju faleminderit
Nga: Urim Pllana (Gjilan)
Telefon: 044/772203
E-mail: urimm.p@hotmail.com