pytje

kam dy pytje per ju redaksi un kam mbjall dy kultura kete vit per mu fillestare 1. HELDE. 2. KOLZ. MIRPO UN NUK KAM NJOHURI ME QAFR PREPARATI APO HERBICIDI SPERKATEN PER TIA ZHDUK BAROJAT E KQIJA SI ATO BAROJA GJETHE GJERA PO ASHTU EDHE BAROJAT GJATHE NGUSHTA JU LUTEM SIMBAS MUNDESIVE ME NDIMONI TE PAKTEN PO PSE JO, DHE KU MUND TI GJEJ KETO HERBICIDE

Nga: xhevdet hasani ()
Telefon: 044\049-147-798
E-mail: xhevdet_hasani@hotmail.com