pytje

Pershendetje. Pytja ime eshte kur eshte afati pranveror optimal per trajtimin me pesticide te pemeve berthamore dhe farore dhe a jane fungicidet e demshme nese trajtimi behet ne fazen e lulezimit ?

Nga: Bujar Vrajolli (Gjilan)
Telefon: tel
E-mail: bujar_080@hotmail.com