Pergjigje per Astrit Sekiraqa

I nderuar, ju lutem shikone kete publikim nga USAID/NOA programi Mundesit e Reja ne Bujqesi lidhur me menaxhimin e intergruar te demtuesve te Dredheza... semundjet e dredhzes dhe menyren e mbrojtjes e gjeni ne faqe 39.


noakos.com/wp-content/uploads/2014/02/2_Manuali-_Dredheza-_14.05.2012.pdf


Brenda pak kohe do te marrim pergjigje nga keshilltari i komunes suaj dhe do ta plotesojme pergjigjen per ju.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com