Pergjigje per Arian Baki nga Keshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Arian Baki lidhur me trajtimin e miolles pas kohes se lulezimit.


Pyetja: Z.XHAFER SEKIRAQA pas lulezimit ne molle sperkatja folicur+antrakol 250gr=100l uje. A do te ma keshillonit kete kombinim. Folicur i Bajerit doza30ml=100l uje. Ju shkruaj nga Korca e Shqiperise te pershendes me rrespekt ARJAN BAKI


Pergjigje


z.Arjani uroj qe ne fermen e juaj te pemeve ne kete vite te keni bereqetin e deshirave dhe planifikimit tuaj dhe familjes. Kombinimi i permendur per sperkatje pas lulzimit eshte i preferuar edhe nga une me kusht qe ato preparate ta kene materjen aktive ashtu si shkruan ne reqete.


Me respekt Xhafer Sekiraqa Podujeve.

Nga: Xhafer Sekiraqa (Podujeve)
Telefon: tel
E-mail: xh,sekiraqa@hotmail.com