Përgjigje për Agron Krasniqi

I nderuar, lidhur me pjesen e dyte te pyetjes tuaj se a do te kete inspektim te gjendjes ne teren pas shirave te fundit nga inspektoret Komunal dhe a do te filloj te behet sigurimi i kulturave bujqesore.


Pergjigje


Lidhur me inspektimin per demet e shkaktuara nga te reshurat e fundit nga inspektoret e kuvendit komunal ju rekomnadojm te kontaktoni keshilltarin per bujqesi ne komunen tuaj z. Nijazi Ibrahimi


Ndersa, lidhur me sigurimet bujqesore ju lutem shikoni kete publikim te diteve te fundit nga ministri Stavileci:


fermaime.com/


Brenda pak kohe do te marrim pergjigje edhe per pjesen e pare te pyetjes suaj lidhum me demtimin e grurit nga keshilltari komunal dhe do ta plotesom pergjigjen per ju.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com