Vrugu i domates

Pershendetje stafi i portalit Ferma Ime, Kam nje pyetje per semundjen e vrugut te domates. Cilat jane masat parandaluese dhe masat e kontrollimit te kesaj semundje te domatja ?

Nga: Egzon Ibrahimi (Viti)
Telefon: tel
E-mail: egzoo1@hotmail.com