sumundjet te dredhza

Kuktivoj dredhz ne serra deri me tani zhvillimi I tyre ka qen shum I mir mirpo kohve te fundit disa fidane kan filluar te vyshken qka mund te jet shkaktari dhe si te veproj.

Nga: astrit sekiraqa (Fushe Kosove)
Telefon: tel
E-mail: astrit.sekiraqa@hotmail.com