Pergjigje per Zanen
Pershendetje e nderuara Zana.

Ne pranuam pergjigjen tende dhe ju lutemi ta shikoni kete video per me shume detaje

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: 049 55 55 66
E-mail: info@fermaime.com