zt

Pershendetje, Bora e ketyre qe ka rene, sipas eksperteve eshte e mireseardhur. Por ne disa vende ku trashesia e bores ka qene mbi 20 cm dhe gruri mjafte i rritur per kete kohe, e ka shtrire per toke e sic po mund te verehet edhe eshte thyer. Cilat jane gjasat qe ky te rikuperohet (drejtohet) dhe a do te dale MB gjegjesisht drejtoratet per bujqesi ne inspektimin e gjendjes/demeve? Poashtu, a ka gjase qe te fillohet me sigurimin e kulturave bujqesore nga katastrofat natyrore? Me respekt, Agroni

Nga: Agron (Lipjan)
Telefon: tel
E-mail: akrasniqi@gmail.com