Demet nga bora e fundit

Pershendetje stafi i ferma ime. Kultivoj molle dhe grure. Desha ta di sa eshte e demshme kjo bora qe ra keto dy dite, dhe qfare mund te bej si mase preventive ?

Nga: Egzon Ibrahimi (Podujeve)
Telefon: tel
E-mail: egzoo1@hotmail.com