pyetje

Pershendetje, pyetjet per keshilltarin komunal:


1. ne serra kemi te mbjellura perime te ndryshme keto temteratura kemi frike se do na demtojne prodhimin si te veprojm pasi nuk kemi nxemje ne serra? dhe


2. kur eshte koha e pershtatshme per mbjelle ne fushe te shalqimit, specit dhe domates?

Nga: Pajtim Kryeziu (Gjakove)
Telefon: tel
E-mail: Timi_t_kryeziu@live.com