Bora e sotshme

Pershendetje ju lutem tme trekoni ne aspektin profesional a eshte bora demtuse ne pemt qe ende jan ne lule dhe si ta trajtoj qe ti mbroj nga debora ju lutem me tregoni ju pershendes jeni me te miret per kshilla te ndrysheme dhe frymzimi im per natyren

Nga: Betim Tasholli ()
Telefon: tel
E-mail: timi_7_4@hotmail.com