Pergjigje per Egzon Ramadani

Ne pyetjen e parashtruar nga Egzon Ramadani lidhur me semundjet me te perhapura te molles ne Kosove.


Pyetja: Pershendetje stafi i portalit Ferma Ime, kam nje pyetje per keshilltaret bujqesor. Cilat semundje e prekin me se shumti mollen ne Kosove?


Pergjigje


I nderuar, ju lutem shikoni keto publikime lidhur me semundjet e molles dhe masat mbrojetese:


kk.rks-gov.net/kamenice/Files/BUJQESIA/MBROJTA-E-MOLLES.aspx


keshilluesibujqesor.al/


www.fermaime.com/


keshilluesibujqesor.al/


Brenda pak kohe do te marrim pergjigje nga keshilltari per bujqesi i komunes suaj dhe do ta plotesojm pergjigjen.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com