Pyetje

pershendetje Faliminderit per pergjigjien qe me keni dhene rreth kultivimnit te pjeshkes.Deshta te kerkoj mendimin e ndonjerit prej keshilltareve bujqesor se cili eshte variateti me i mire per kultivim sipas klimes se Kosoves dhe a mund te me propozoni ndonje fidanishte ku mund t'i blej fidante e pjeshkes ? Cdo te mire, majlinda

Nga: MAJLINDA REXHAJ ()
Telefon: tel
E-mail: majlindarexhaj@hotmail.com