organike dhe jo organike

tung dashta tju pyes se si eshte nje domate 100% organike dhe nje domate jo organike qfar kriteresh duhet te plocoj domatja organike (a lejoht plehu organik psh,bari i ber kompos qe ruhet ne thes per ni koh i mbullur edhe plehu i kafsheve psh.pula,lop edhe ne sera a lejoht) edhe kur eshte domatja jo organike pres pergjegjen tuaj,edhe per ndonje donacion si mund te fitohet jom nga mitrovica edhe jom shum i interesum me ja nis me u mirr me bujqesi tok nuk kom amo kisha mujt me marr me qera sa i perket serava a muj me fitu naj sen a duhet me pregatit projektin e me derzu dikun per vitin e ardhshem faliminderit.nga berati

Nga: berat (Mitrovice)
Telefon: tel
E-mail: beratberisha@live.com