A ka publikuar MBPZHR diçka kohëve të fundit?

JU lutem më tregoni nëse MBPZHR ka publikuar thirrjen për subvencionim të perimtarisë, bletarisë, vreshtarisë dhe disa masa të tjera për mbështetje të bujqësisë. Thirrja është publikuar në mediet e shkruara disa ditë më parë, mirëpo na intereson nëse mund ta gjejmë edhe në faqen tuaj elektronike. Na thoni ku mund ta gjejmë këtë publikim tek ju nëse është bërë një gjë e tillë. Ju faleminderit paraprakisht!

Nga: Qemajl Krasniqi (Rahovec)
Telefon: 049 746 003
E-mail: prizreni1878@gmail.com