Pyetje

I nderuar keshilltar, po ju shkruaj ne emer te prindit 2 pyetje qe jane me interes per te:


1. Per momentin kemi 1.5/ha me grure. Po deshirojm qe te njejten siperfaqe ta mbjellim me perime vitin e ardheshem a eshte e pershtatshme te mbillen perimet(spec, domate dhe kornishon) ne kete siperfaqe ?


2. e kemi ber plehrimin e grurit me Ure 46% para nje kohe, tash a ka nevoj per ndonje plehrosje apo sperkatje tjeter? Faleminderit per mundesin.

Nga: Zenun Krasniqi (Malisheve)
Telefon: tel
E-mail: arsimm.k@yahoo.com