Pershendetje

Pershendetje desha tju pyes se ku mundem te gjej dheun per nje orkide dhe disa keshilla rreth saj se si te mirembahet...

Nga: AB (Obiliq)
Telefon: tel
E-mail: ambeesa@live.com