burimi

pershndetje i kom 2 pyetje. p.sh nje lope kur shtohet dhe ja ndane vicin 3 ditesh nga lopa si duhet kujdesur per vicin pastaj dhe a duhet me perdor vitamina?


2. nje lope qe ka deshtua 1 here ne tu mbarshtuar me bike dhe 3 here me injekcone si duhet te veproj tashe?flm per mirekuptim.

Nga: burimi lladrovci (Drenas)
Telefon: 045534994
E-mail: email