KEPURDHA

Pershendetje, I nderuar staf i ''FERMA IME'', nese keni mundesi te me informoni rreth kultivimit te kepurdhave, dhe se si mund te vij deri te sigurimi i lendes se pare dhe pesticideve, e gjith gjerave te nevojshme qe te jet kultivimi i suksesshem. JU FALEMINDERIT.

Nga: jeton bajrami (Kacanik)
Telefon: 0037744225050
E-mail: ton_bajrami@hotmail.com