Numri i fidaneve per Ha

Sa fidane mund te mbjellim ne 1ha toke,mund te jane molla,dardha,vishnje etj. Deshiroi te di se sa duhet te jet distanca ne mes fidaneve,dhe distanca ne mes rendeve-vijave-reshtave.

Nga: Islam Beqiri (Prishtine)
Telefon: 044333528
E-mail: islam-beqiri@hotmail.com