Pyetje

cili eshte shkaktari qe disa molla dhe kumbulla, ne vende te ndryshme ne trung po iu krijohet nje shtres e zeze sikur te digjeshin, me qfare te veproje ne kete rast?


 


 

Nga: Alkend Tahirsylaj ()
Telefon: tel
E-mail: alkendtahirsylaj@gmail.com