lopet

lopet sa dit duhet me qen per me ba per me u shtuar ne nje menyr te rregull? dhe pse ne komun te drenasit nuk ka fonacim te mir dhe pse nuk shprendajn kurr lop ose di ose dele pse,,!

Nga: burimi lladrovci (Drenas)
Telefon: 045534994
E-mail: burimi