Dredhza

Si te mbrojme luleshtrydhen nga semundjet e mundeshme para lulezimit dhe pas vjeljes flm per mikuptim

Nga: Sejdi Aliu (Ferizaj)
Telefon: 045365837
E-mail: sejdi.aliu@gmail.com