Përgjigje për Agim Shatri

I nderuar, pyetja juaj nderlidhet me AUVK- Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë. Per informata shtese ju lutem kontaktoni zyrtaret nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë:


Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, Zona Industriale, Fushe Kosovë 10000 Prishtinë, Kosovë Telefon: 038 551918 Fax: 038 551962 Email: infoauv@ks-gov.net


Po ashtu ju mund te kontaktoni dhe keshilltarin per bujqesi ne komunen tuaj z. Mehdi Mulaj


Ju njoftojm se qellimi i modulit "Sherbime Keshillimore" eshte te ju ofroj keshilla ne aspektin profesional ndersa, lidhur me pyetjet tjera ne mundohemi vetem te ju udhezojme se ku te drejtoheni.


Paraprakisht, ju falenderojme per mirekuptim. 

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com