Shalqini

nese ka.mundesi me dite sa eshte minimumi i rendimentit te shalqinit dhe pjepnit per 1 hektar.

Nga: Ejup Ahmeti ()
Telefon: 045550190
E-mail: xhakoo_8@hotmail.com