Imprtimi i kafsheve nga Franca

Jam i interesum me i ble disa lopë ne francë per nevoja private,pore shitsi nga franca me tha qe kosova nuk pranon lopë nga franca ngase ka ndales nga agjensia e ushqimit dhe veterinarisë.Pse nga franca nuk bën e nga sjtetet tjera te Eu bën ,,sqaromani te lutem..flm

Nga: Agim Shatri (Peje)
Telefon: 044 354543
E-mail: sh.shatri@gmail.com