Fermer/vreshtar

Pershendetje, une kame nje pyetje dhe nje nenpyetje lidhur me vreshtari. 1. cilat jane punet qe duhet bere tash ne vreshe pasi kemi perfunduar kitjen (krasitjen) e hardhise dhe a ka nevoje te behet ndonje sperkatje per mbrojtje nga ngricat e vona pranverore?

Nga: Fahri Avdullahu (Rahovec)
Telefon: 049 1930127
E-mail: email