Përgjigje për Besnik Ahmeti

Ne pyetjen e parashtruar nga Besnik Ahmeti lidhur me grantet.


Pyetja: Jam Besniku nga fshati Koznic jam i interesum per sera.Qe 3 vjet kultivoj speca patligjana e kam nje ser 75 metra jam i intersum me rrit prodhimin me sera a mundesh mem ndimu per aplikim a ka ndim prej komunes Novoberdes mem tregu.ju faleminderit per mirkuptimin.


Pergjigje:


I nderuar, pyetja juaj nderlidhet me Ministrin e Bujqesise, Agjencionin per Zhvillimin e Bujqesise dhe Kuvendin Komunal te Nevoberdes . Ju lutem per informata shtese kontaktoni zyrtaret per informim ne MBPZHR dhe AZHB.

MBPZHR

Adresa: Rr. Nëna Terezë, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës http://www.mbpzhr-ks.net/?id=10,1,1,1,a

AZHB (Agjencia per Zhvillimin e Bujqesise)

http://azhb.rks-gov.net/index.php/sq-AL/


Poashtu ju mund te kontaktoni me keshilltarin per bujqesi ne komunen tuaj (Noveberde) z. Avdi Vllasaliu Tel: 044 293 331; e-mail: avdi.vllasaliu@hotmail.com 

Ne portalin Ferma Ime ne rubriken Shteti per Fermerin. www.fermaime.com/. Gjithashtu, jane te publikuara thirrjet per aplikim per grante dhe subvencione.
Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com