Pyetje

1. Vazhdimisht po kemi problem me kalbjen e specit gjat prodhimit a mund te na jepni ndonje keshille si te veprejm qe ti marrim masat qe ne fillim te vegjitaciont? dhe


2. Per kete vite a eshte vone apo ka ende kohe per mbjelljen e misrit per sillazh dhe ne qfar sasie te mbillet eshte fjala sa kg per 1 ha fare te perdoren?

Nga: Leutrim Gashi (Suhareke)
Telefon: 044 237 34
E-mail: Leotrimi.gashi@gmail.com