Përgjigje për Gazmendin nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Gazmendi lidhur me problemin e mjeljes se lopes se re.


Pyetja:Pershendetje, vazhdimisht e percjelli faqen tuaj me tema mjaft domethenese dhe te nevojshme per ne si blegtor te ri. Por kam nje pytje nese keni munsi mem ndihmu. Kam nje meshtjerr eshte 23 muajsh, ka pjell qe 2 muaj,mjelja behet me dor mirpo nuk po len me mjel eshte shume agresive dhe e shqetesuar. Qfar duhet te beje ne kete rast sepse eshte rac shume e mire, ju kisha lute qe te me jepni nje [pergjigje rreth kesaj. A duhet te trajtohet me ndonje qetsuas apo si. Falenderit per mirekuptim


Pergjigje:


Para pjelljes është dashtë me zbut mështjerrën me prek me lëmua kah gjite, varianta e dyte është te futet ne box dhe varianta e trete është duke thithur viçi me mjel lopën.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi ne komunen e Novoberdes. z.Avdi Vllasaliu

Nga: Avdi Vllasaliu (Novoberde)
Telefon: 044/ 293 331
E-mail: avdi.vllasaliu@hotmail.com