Përgjigje për Xhavit Hyseni nga Këshilltari Komunal

Ne pyetjen e parashtruar nga Xhavit Hyseni lidhur me kohen e mbledhjes se polenit.


Pyetja: Pershendetje te nderuem nese keni mundesi te me njoftoni se kur eshte koha me e pershtatshme per grumbullimin e polenit?


Pergjigje: Grumbullimi i polenit behet ne muajin Maj dhe Qershor.


Kjo pergjigje eshte derguar nga keshilltari per bujqesi ne komunen e Novoberdes. z.Avdi Vllasaliu

Nga: Avdi Vllasaliu (Novoberde)
Telefon: 044/ 293 331
E-mail: avdi.vllasaliu@hotmail.com