pytje

Pershendetje, vazhdimisht e percjelli faqen tuaj me tema mjaft domethenese dhe te nevojshme per ne si blegtor te ri. Por kam nje pytje nese keni munsi mem ndihmu. Kam nje meshtjerr eshte 23 muajsh, ka pjell qe 2 muaj,mjelja behet me dor mirpo nuk po len me mjel eshte shume agresive dhe e shqetesuar. Qfar duhet te beje ne kete rast sepse eshte rac shume e mire, ju kisha lute qe te me jepni nje [pergjigje rreth kesaj. A duhet te trajtohet me ndonje qetsuas apo si. Falenderit per mirekuptim

Nga: gazmend (Skenderaj)
Telefon: 044-815-488
E-mail: gazekologu@hotmail.com