sperkatja e pemve

jemi në përfundim të krasitjes se pemve/mollës, me cilat preparate me i trajtu pas krasitjes dhe me qfar doze dhe sasi te ujit me përdor për një/ha

Nga: Sokol Mulaj (Peje)
Telefon: 044861497
E-mail: email