pyetje per pemtari

kom marr informata per krasitjen dhe mbrojtjen e pemeve nga pytjet qe jane ber me heret sepse i kame percjell por a kishi mujt vetem edhe nje informacion lidhur me mirmbjtjen e tokes ne pemishte pra si behet mirmbajtja e tokes mes rreshtave ne pemishte? shume faliminderit per mundesin qe po na jepni.

Nga: Aziz Livoreka (Zveqan)
Telefon: 044/
E-mail: email