Përgjigje për Rexhep Zogaj

Ne pyetjen e parashtruar nga Rexhep Zogaj lidhur me subvencionet per qumesht.


Pyetja: Jam nga komuna malisheves qfar dokumenta duhet mi nxerr per suvencione tqumshtit?


Pergjigje

I nderuar, pyetja juaj nderlidhet me Ministrin e Bujqesise dhe Agjencionin per Zhvillimin e Bujqesise. Ju lutem per informata shtese kontaktoni zyrtaret per informim ne MBPZhR dhe AZhB.


MBPZHR


Adresa: Rr. Nëna Terezë, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës http://www.mbpzhr-ks.net/?id=10,1,1,1,a


AZHB (Agjencia per Zhvillimin e Bujqesise)


http://azhb.rks-gov.net/index.php/sq-AL/Poashtu ju mund te kontaktoni me keshilltarin per bujqesi ne komunen tuaj (Malisheve) z. Milaim Morina. Tel: 045 302 523  ; e-mail: milaim08@gmail.commilaimmorina22@hotmail.com


Ne portalin Ferma Ime ne rubriken Shteti per Fermerin. http://fermaime.com/?id=22&faqe=12. Gjithashtu, jane te publikuara thirrjet per aplikim per grante dhe subvencione.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com