pyetje

sa fidane domate duket mbillen ne 10 ari serra? dhe a mund te na siguroni ndonje informacion lidhur me semundjet e domateve dhe cilat preparate mbrojtese ti perdotim per mbrojtje?

Nga: Elbasan Krasniqi (Viti)
Telefon: tel
E-mail: krasniqiel@hotmail.com