Përgjigje për Albert Shala

Ne pyetjen e parashtruar nga Albert Shala lidhur me punet ne bletari gjate kesaj periudhe te vitit dhe menyren e shumzimit te bleteve.


Pyetja: Deshta te di se a duhet ushqyer Bletet ne ket kohe dhe qka duhet perdorur per shumimin e tyre ? Pergjigje:


I nderuar, ju lutem shikoj keto materjale te marra nga libri "BLETARIA" i autorit Mr. Sci. Haxhi Demukaj.


Vizita e pare e parkut te bleteve (Bletores)

Shumezimi i shoqerive te bleteve


Brenda pak kohe do te marrim pergjigje nga keshilltari komunal per bujqesi i komunes suaj dhe do ta plotesojm pergjigjen. 


 


 


 

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com