Pleherimi per serre,Speca,Domate dhe Tranguj

Pershendetje,une jam nje fermer I ri dhe me interesoi se cilat jane pleherat qe duhet ti perdor ne serre para mbjelljes e qe gjinden ne kosove,fillimisht kam fillu me nje serre me madhesi 6 metra me 4 gjeresi. Ju lutem me drejtoni qe most e bej ndonje gabim lidhur me pleherimin per mbjelljen e Specave, Domateve dhe Trangujt. Gjitha te mirat Luani

Nga: Luan Berisha (Ferizaj)
Telefon: tel
E-mail: luan_b88@hotmail.com