mbjellja e perimeve

a keni mundesi me na siguru informacione rreth kohes se mbjelljes se kulturave perimore ne fushe te hapur p.sh specit, domates, qepes, shalqimit dhe kulturave tjera me mundesi. pra afatet optimale te mbjelljes ne fushe?

Nga: Ardian Rrahmani (Gjakove)
Telefon: 045 173 034
E-mail: email