trangujt dhe domatet

Tung dashte me bo ni pytje rreth trangujve dhe domatev se deri kur duhet te hiqen disa kopila siq i themi ne ose deg te reja qe dalin ne mes te trupit domatev ,a eshte mir ti hiqen te lihet vetem dega kryesore apo ti lihen edhe ato qe te rriten psh te domatja me lon bohet gjigante me deget e saj une ja hjeku ,nese ka mundesi te keto dyja qe i kultivoj une mem tregu si me vepru edhe pse dej tash kom pas sukses ne kultivimin e tyre per komsum familjar,gjithsesi ja kisha preferu njerzve edhe domaten qershi mendoj te na perdoret pak eshte shum e mir edhe pjeken frtutat shpejt edhe qet shum fruta flm.

Nga: berat (Mitrovice)
Telefon: tel
E-mail: beratberisha@live.com