Bletaria

Deshta te di se a duhet ushqyer Bletet ne ket kohe dhe qka duhet perdorur per shumimin e tyre ?

Nga: Albert Shala (Drenas)
Telefon: 049505752
E-mail: alb-berti@hotmail.com