Përgjigje për Sabedin Ademi

I nderuar z.Sabedin Ademi lidhur me pyetjen tuaj. Pyetja: jam i interesuar  te dije me shum ne lidhje me grande per inkubator per qeljen e zogjve edhe per kultivimin e bletve ne keto dy veprimtari jam me se shumti i interesuar per te rritur numrin a ka mundesi me u taku me dikan nga keshillusit e juav edhe me bisedu me gjate ?


Pergjigje:


I nderuar, pyetja juaj nderlidhet me Ministrin e Bujqesise dhe Agjencionin per Zhvillimin e Bujqesise  . Ju lutem per informata shtese kontaktoni zyrtaret per informim ne MBPZHR dhe AZhB.


MBPZHR


Adresa: Rr. Nëna Terezë, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës


http://www.mbpzhr-ks.net/?id=10,1,1,1,a


AZHB (Agjencia per Zhvillimin e Bujqesise)


http://azhb.rks-gov.net/index.php/sq-AL/Poashtu ju mund te kontaktoni me keshilltarin per bujqesi ne komunen tuaj (Drenas) z. Ahmet Ahmeti. Tel: 044/ 663 959; e-mail: ag.a.ahmeti@hotmail.com 


Ne portalin Ferma Ime ne rubriken Shteti per Fermerin http://fermaime.com/?id=21 gjithashtu jane te publikuara thirrjet per aplikim per Grante dhe Subvencione.

Nga: Ferma Ime (Prishtine)
Telefon: tel
E-mail: info@fermaime.com