plehrimi ne kohe thatesie
se ta bejme plehrimin ne keto kushte thatesie fjala eshte per pkehrimin pranveror te grurit dhe misrit?
Nga: selman sylevica (Kacanik)
Telefon: tel
E-mail: selmani.99@live.com