pyetje

Kam dy pyetje: 1. a paraqet rrezik mbjellja e perimeve ne fushe te hapur me heret se zakonisht pasi temperatuar kete vit shume heret kan filluar te ngriten?


2. kam degjuar qe kultivimi i Lajthis sjell te ardhura te mira. a mund te me ndihmoni me ndonje informacion se a kan sukses ne kultivim ne Kosove dhe kur eshte me e pershtatshme te mbillen dhe ndonje informain plotesues? faleminderit

Nga: Endrit Raci (Kline)
Telefon: tel
E-mail: r.enndrit2gmail.com