pytje formimi i kurores

citat forma te kurores preferohen tek molla dhe kumbulla qe te kete nje frytdhenje sa me stabile dhe te qendrueshme?

Nga: Ajet Ajeti (Zveqan)
Telefon: tel
E-mail: ajet.ajeti1@gmail.com