Krimbi i Misrit

Pershendetje desh te ju pyes per krimbin e miserit. Kemi 2 vjet perblem me te kapet ne rrenje dhe shumohet shum shpejt keni njohori per te esht nga fara apo toka duhet sperkatur ?

Nga: Beli Rexhaj (Peje)
Telefon: tel
E-mail: https://www.facebook.com/beli.rexhaj